Бесплатен Калкулатор за Заштеда

ПРЕСМЕТАЈТЕ ДАЛИ СЕ ИСПЛАТИ ДА ПОСТАВИТЕ ФОТОВОЛТАИЦИ НА ВАШИОТ КРОВ

Само доколку ТРОШИТЕ струја, се исплати и да ШТЕДИТЕ!

Користете го нашиот Бесплатен Калкулатор да дознаете дали и колку можете да заштедите со поставување на фотоволтаици на вашиот кров.

Со внесување на износот на вашата просечна (или последна) сметка за електрична енергија, вие ќе добиете приближна проценка за колкав систем ви треба – колку фотоволтаични панели со која моќност, колку моќен инвертор, колку батерии, колкава површина на вашиот кров, колку приближно ќе ве чини еден таков систем и колку ќе заштедите во период од 20 години.

ПРЕСМЕТАЈТЕ КОЛКУ МОЖЕТЕ ДА ЗАШТЕДИТЕ СО КОРИСТЕЊЕТО НА СОНЧЕВА ЕНЕРГИЈА
Внесете износ на месечна сметка за струја
денари
ПРЕСМЕТАЈТЕ

ПРОЦЕНЕТА ПОТРЕБНА МОЌНОСТ НА ВАШИОТ СИСТЕМ
ПРОЦЕНЕТ ТРОШОК ЗА ИНВЕСТИРАЊЕ - КЛУЧ НА РАКА
ПРОЦЕНЕТА ЗАШТЕДА И ОТПЛАТА НА ИНВЕСТИЦИЈАТА


Со овој калкулатор добивате приближни претпоставки за потребната моќноста на вашиот систем за производство на струја од сончева енергија, приближен трошок, заштеда и време за враќање на инвестицијата. 

Секој Кров е Различен

Тип, големина, форма, насока, наклонетост, зрачење, засенчување и тн.

За да направите точна проценка на вашите можностите и потреби и да добиете целосна финансиска анализа за трошокот во однос на заштедата, испратете ни го следното барање.

Доволна е Само Вашата Одлука!

Разговарајте лично со нас!

Среќни сме да одговориме на сите ваши прашања.

Понеделник до петок: 08:00 – 18:00 часот, секој работен ден.

Ве очекуваме!

.

Готови Решенија за
Производство на Електрична Енергија

Домаќинства

Инстант заштеда до 80%!

Компании

Инстант заштеда до 70%!

Заедници

Инстант заштеда до 60%!

Доволна е Само Вашата Одлука!

Ние сме тука да ви помогнеме во секој чекор од планирањето и изградбата на фотонапонската централа. Ќе се погрижиме за да добиете оптимален проект, ќе ја подготвиме сета потребна документација, ќе ги најдеме најдобрите елементи и ќе обезбедиме врвна имплементација на фотонапонската централа, сè до пуштањето во употреба.

Кој е Процесот за Поставување?

Дознајте кои се чекорите за поставување на фотоволтаична електроцентрала на вашиот кров.