Правилна Бизнис Одлука

Многу Компании Веќе Одлучија да Постават Фотонапонски Електроцентрали на Својот Кров

Претворете го Трошокот во Добивка!

Само затоа што во Македонија има енергетска криза, не значи дека треба да имате и Вие.

Придружете им се на 100тиците компании што веќе ја користат сончевата енергија и претворете го вашиот кров во централа за производство на сопствена и чиста електрична енергија.

1.
Штедите Веднаш!

Пресметајте точно колку ќе заштедите со користење на сончевата енергија.

2.
Побрза Отплата!

Одберете ја вашата фотонапонска електроцентрала според вашите потреби и можности.

3.
Сопствена Енергија!

Инсталирајте го вашиот систем и започнете со заштеда уште од првиот месец.

Сигурна Заштеда

За просечна потрошувачка на струја – околу 20,000 денари месечно

 Препорачана моќност – 40kWh електроцентрала

Месечно производство – 4.000kW
Годишно производство – 60МW

Противвредност – 850.000 денари (по тарифа за компании)
Заштеда – над 16.900.000 денари или 200.000 евра во следните 20 години.

Со веќе отплатена инвестиција!

#ГоСолар.Македонија

Готови решенија за производство на електрична енергија од сонцето. Соработуваме со врвни и искусни компании во областа на развој, производство и снабдување со соларни панели, инвертери и батерии. Имаме повеќе технолошки партнери и добавувачи со завидна палета на компоненти за соларни централи.

 

 

 

Субвенции, Поддршка, Поврат, Попусти

Одговорете го краткиот прашалник да видите дали се квалификувате!

Плус ќе добиете целосна финансиска пресметка за трошокот во однос на заштедата во следните 20 години во случај да се одлучите да го користите сонцето како ваш снабдувач на енергија.

GoSolar Calculator 2

Заинтересирани сте, но не знаете што да очекувате?

Дознајте кои се чекорите до фотоволтаична електроцентрала, која е процедурата и колку време трае цела изведба.