Купи!

Целосна ОНГРИД електроцентрала (без склад) – 6kWh Инвертер + 5.5kWh Соларни панели

5,9506,950

Целосна ОНГРИД електроцентрала за домаќинства –> Инвертер 6 kWh, Фотоволтаични панели 5,5 kWh од GoSolar Club ви ја дава потребната енергија за да ја напоите вашата цела куќа, а вишокот што ќе остане да го предадете на операторот. 

*** Премиум компоненти, држачи за монтирање и кабли вклучени!

ПРОЧИТАЈТЕ ПОВЕЌЕ ЗА ОВОЈ КОМПЛЕТ →

Опис

Целосна ОНГРИД електроцентрала за домаќинства

Инвертер 6 kWh, Фотоволтаични панели 5.5kWh, Без склад за енергија

Нашиот целосен ОНГРИД комплет за домаќинства GS-NG-6 ги вклучува сите компоненти потребни за да имате бесплатна, чиста, тивка, сончева енергија.

Со овој комплет може да ги користи сите ваши апарати за домаќинство, вклучувајќи кујнски апарати, машини за перење, клима уред и многу повеќе! Вишокот на енергија што ја произведувате можете да ја продадете назад во мрежата.

Што вклучува овој систем?

 

 

1. Фотоволтаични панели – 12x455W | 5,5 kWh

2. Монофазен инвертер – 1 x 6kWh

3. Склад за енергија – не е достапен

4. Елементи за монтажа и кабли

5. Електрични делови и заштити

6. Инсталација и активирање (достапни опции)

* Премиум услуга. 100% гаранција!

 

 

*Овој комплет е потребно да биде професионално инсталиран од сертифициран изведувач.

Што добивате со овој комплет?

Производство на соларна енергија

Дневно производство = 28 Wh
Дневно складирање = 0 kWh
Вкупно дневно производство = 28 kW
Месечно производство = 825 kWh
Годишно производство = 9.900 kW

Влијание врз животната средина

Помалку генериран CO2 годишно = 12,1 тони
Дрвја засадени годишно = 253 пораснати дрвја

Вредност од заштеда на енергија

Годишни заштеди (Висока на ЕВН) = 1.385 евра
Вкупни заштеди (25 години) = над 25.000 € (со исплатена инвестиција)

Поврат на инвестицијата = 5,4 години

 

Каков тип на фотоволтаични панели се вклучени?

 

gosolar panels

 

Ние вклучуваме само соларни панели од класа А во нашите соларни комплети.
Тие се секогаш монокристални и доаѓаат со најмалку 25-годишна гаранција за излезна моќност.

Ние набавуваме и снабдуваме само соларни панели од реномирани брендови кои се во бизнис долги години.

 

 

 

Каков тип на инвертер се користи?

 

 

Инверторите што ги користиме се премиум инвертори со функции за испорака на енергија до вашата куќа, а вишокот да го испорачаат на мрежата.

Тие се секогаш од проверени производители и обично доаѓаат со 5 години фабричка гаранција, која може да се надгради со нашата поддршка за премиум гаранција.

 

 

 

 

Каков тип на монтажни елементи и кабли користиме?

 

 

Секогаш вклучуваме високо квалитетни профили и стеги за монтажа на фотоволтаичните панели.

Со овој пакет вклучени се монтажни елементи за следниве типови на кров: лим и ќерамиди.

 

 


Купувајте со самодоверба.
Одговори на сите ваши прашања.

 

Дали овој комплет доаѓа со гаранција?

Апсолутно. Покриени сте со сите фабрички гаранции за секој елемент вклучен во Електроцентралаот, плус 2 години целосна гаранција за изведба.

Може ли да го проширам овој систем во иднина?

Не. Овој систем не може да се прошири во иднина, освен ако не додадете уште еден дополнителен ОФГРИД систем во вашата куќа.

Може ли сам да го инсталирам овој систем?

Нашите комплети се направени со голема едноставност за да можете и вие да ја поставите вашата електроцентрала. Но секогаш препорачуваме да се консултирате и да побарате помош од овластен изведувач и електричар.

Каков вид на монтажни елементи за соларни панели се вклучени?

Секогаш вклучуваме алуминиумски профили и стеги за монтажа на фотоволтаичните панели. Тип на кровови кои се опфатени во оваа понуда се – метални и со ќерамиди.

Може ли да продадам енергија назад на мрежата со овој систем?

Да. Овој систем е дизајниран со инвертер што може да го испорача вишокот произведена енергија директно во мрежата.


Инсталации на 6kWh Фотоволтаична Електроцентрала

Слики од наши корисници

  

 


Нарачајте Го Овој Комплет Сега!

6kWh Моќност на инвертер и 5,5kWh Моќност на фотоволтаични панели + Вклучена инсталација

 

Кликнете тука да го нарачате преку интернет!

 

ЈАВЕТЕ НИ СЕ ДИРЕКТНО НА 02/5102480

Е-маил: hi@gosolar.club

 

или пополнете ИНТЕРНЕТ БАРАЊЕ


 

Испратете ни барање

Испратете ни барање