Внимание МАКЕДОНИЈО!

Само затоа што во Македонија има енергетска криза, не значи дека треба да имате и Вие.

Придружете им се на 100тиците домаќинства што веќе ја користат сончевата енергија и претворете го вашиот дом во централа за производство на сопствена и чиста електрична енергија.

1.
Штедите Веднаш!

Со 6 kWh Онгрид систем се штеди 1.200 евра годишно

Со 40 kWh Онгрид систем, 6.500 евра годишно

2.
Побрза Отплата!

Во 2010 година за 20 години години

Во 2023 година за 5 години години

3.
Енергетска Независност!

Без ценовни шокови во следните 20 години

Произведувате сопствена чиста обновлива енергија

Паметна Инвестиција

Пресметајте ја Вашата Заштеда од Користењето на Сончевата Енергија.